Wednesday, May 5, 2010

Rachel Motte ? Siapa dia? Penyokong Umno tu...

KUALA LUMPUR 4 Mei - Tindakan Datuk Seri Anwar Ibrahim menuduh kerajaan menggunakan khidmat firma perhubungan awam pro-Israel APCO Worldwide dan kononnya Polis Diraja Malaysia (PDRM) menggunakan khidmat bekas ejen Israel dalam projek berkaitan pengurusan maklumat dan komunikasi, dikecam hebat oleh sebuah laman web berhaluan kanan Amerika.
Melalui tulisannya dalam 'The New Ledger', sebuah penerbitan Internet Amerika yang menyiarkan pendapat golongan yang menyokong sistem kapitalis dan konservatif, Rachel Motte berkata, Anwar telah membuang kawan lamanya di Washington dan menjadikan kontrak APCO Worldwide sebagai asas untuk mereka cipta teori konspirasi mengenai penguasaan Yahudi, rancangan Zionis dan kegiatan subversif di Malaysia.

Dalam tulisan bertajuk "The Reversal of Anwar Ibrahim", Motte mendakwa Anwar, yang dianggapnya sebagai ahli politik berbisa dan berkarisma, menjadi punca munculnya semangat anti Yahudi di Malaysia.

Motte berkata, beliau berterima kasih kepada pengundi di Malaysia kerana tindakan mereka menyebabkan gabungan parti pembangkang yang diterajui Anwar tidak mendapat undi majoriti pada pilihan raya itu.

Nak tanya, siapa Rachel Motte ni...terang terang menyokong UMNO,

Sememang bagus kalau khianati yahudi..dan rasanya sememang benar la dakwaan Anwar itu,,Rahel Motte ucap tima kasih pulak pasal tak pilih Anwar, sebab nya Anwar semai semangat anti yahudi...

Jadi sah2 umno pro yahudi...Mekasih kerana membenar kan dakwaan anwar

1 comment:

john kramer said...

kalau x silap aku,artikel ni dr b.harian(pro umngok)..dh kantoi kerajaan skong yahudi..td aku try nak koment kt b.harian,tp xblh komen..so skrg,kllu org still skong umno agy,hmm mmg dh smpai tahp buta hati..