Thursday, August 25, 2011

Sperma hidup lebih dari 56 jam adalah satu metos...Hahaha..jahanam la kali ini..

Pihak pendakwa nampaknya semakin cemas dan semakin gagal untuk pertahankan pertuduhan mereka apabila didapai mereka hanya menyandar kepada satu kes di atas dunia tentang kewujudan kepala sperma selepas 65 jam hubungan seks diadakan, mandi dan membuang air besar.

Peguam Cara Kanan II Datuk Yusof Zainal Abiden yang mengetuai pasukan pendakwaan memberitahu Mahkamah Tinggi bahawa ada kajian kes di United Kingdom yang memutuskan penemuan seumpama itu, yang bercanggah dengan dakwaan awal bahawa sperma hanya boleh hidup sehingga 36 jam.

Ketika disoal balas, Dr Well menjelaskan bahawa beliau sedar kes sedemikian.Bagaimanapun beliau menekankan bahawa ia satu-satunya kes yang beliau tahu sepanjang 30 tahun lalu pembabitannya.

Oleh itu kebarangkalian untuk sperma hidup selepas dua hari adalah satu kejadian yang menghampiri status NIL.Dan Dr Wells juga berkata beliau juga pernah menguji spesimen sperma selepas 56 jam dan mendapati tiada sebarang keputusan.

Ertinya kes kewujudan seperma di dubur Saiful hanyalah satu mitos. Jika benar juga wujud, maka samada dubur Saiful itu luarbiasa (maka perlukan pembedahan & siasatan yang lebih terperinci terhadap duburnya itu, berkemungkinan wujud sistem dingin beku didalamnya) atau wujud penipuan dimana sebenarnya sperma itu diletakkan kemudian oleh orang-orang tertentu sebaik sebelum specimen itu diambil untuk diuji. Copy from PASPB
Ape dah jadi ni...spesimen tak relevan pulak,,,jahanam la kali ini....
Dengar cerita,,tak berak selama dua hari...makna nya 48 duk dalam pungkok...dah tak boleh pakai dahsebagai bukti.....
Haru haru,,,

No comments: